Scoot & Ride Magyarország | Tel.: 06306505295 | E-mail: info@monkie.hu |  

Scoot & Ride Magyarország | Tel.: 06306505295 | E-mail: info@monkie.hu |  

My First

A My First a babád első 3 az 1-ben sétakocsija és lovagolható kombinációja. Puha, ütéselnyelő EPP anyagból készült, újrahasznosítható és biztonságos a felhasználók és a lakásod bútorai számára is. A My First egy rendkívül innovatív termék 3 funkcióval.

Mindenekelőtt egy Baby Walker, mivel 6 hónapos koruktól a babák már kerekek nélkül is használhatják a My First-et. Fel tudnak mászni, felállni és csoszogni. A beépített csúszóbetéteknek köszönhetően a My First stabilitást biztosít használat közben.

A második funkció a Ride-on. Amint a baba járni kezd, a My First megmutatja innovatív multifunkcionális karakterét. Egyszerűen fordítsa el az alsó tányért, és máris készen áll az első lovagolható játék, amely pillanatok alatt, szerszámok nélkül elkészül.

A harmadik funkció a görgős tábla. Maga az alsó lemez görgős deszkaként használható. Együtt szórakozhat a babával húzással, tolással vagy csoszogással.

Ne feledkezzünk meg a My Firstben található praktikus tárolóról sem, ahol kedvenc plüssállataikat, autóikat, babáikat tárolhatod.

Használati útmutató letöltése 

 

 

puha, ütéselnyelő anyag

biztonságos a babád és bútoraidra nézve egyaránt (-;

könnyen mosható és kivehető textil

A foltok nem jelentenek problémát a My First-nek, nagyon könnyen tisztítható.

Tároló

A My First praktikus tárolási lehetőséget kínál, így nem kell hátrahagynod kisbabád szeretett játékait.